Duyuru | Anamur’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Belediyesi işbirliği ile kent genelinde içme suyu hatları yenileme ve sıcak asfalt çalışması hız kesmeden devam ediyor.

Çarıklar Mahallesi Sıcak Asfalt Çalışması

Anamur Belediyesi tarafından  Çarıklar Mahallesinde  Mehmet Akif Ersoy Caddesinde sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Atatürk Bulvarı'nda ise Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Sıcak Asfalt çalışması geçtiğimiz günlerde yapılan tören ile başladı. Çarıklar Mahallesi Atatürk Bulvarı’nın sağ şeridinde sıcak asfalt çalışması devam ederken sol şeridinde de stabilize yol çalışması yapılıyor. Atatürk Bulvarı'nın ardından Cumhuriyet Caddesi ve İsmet İnönü Caddesi'nin sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

Alataş Taşköprü – Ören Hali Arası Sıcak Asfalt Çalışması

Alataş Mahallesi ve Ören Mahallesi Hal’i arasında ki yolda sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Anamur Belediyesi tarafından yaklaşık 2 kilometrelik yola dökülen sıcak asfalt çalışmasının ardından ekipler sıcak asfalt çalışmasını Emirşah Mahallesinde sürdürüyor.

Emirşah Mahallesi Sıcak Asfalt Çalışması

Anamur Belediyesi ekipleri Ören – Taşköprü arası yaklaşık 2 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasını tamamladıktan sonra Emirşah Mahallesi Koçu Mevkiinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Yaklaşık 2 kilometrelik yola yapılacak olan sıcak asfalt çalışmasında ekipler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Emirşah Mahalle Muhtarı Tahsin Kadiroğlu, Mahallenin yolunu tozdan çamurdan kurtardığını belirterek Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve ekibine mahallesi adına teşekkür etti.

Köylerde Asfalt Çalışması

Mersin Büyükşehir Belediyesi 4'ü teknik olmak üzere 40 personel 1 Loder, 1 Ekskavatör, 17 kamyon, 5 Greyder, 3 Arazöz, 3 silindir ile Anıtlı Mahallesinde 2.5 kilometre, Otak Uluyat Mevkiinde 12 kilometre, Karaçukur Mahallesinde 4 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekipler Lale Sap Dere arasında stabilize çalışmalarını sürdüyor.

Mersin Büyükşehir Belediye ekipleri geçtiğimiz günlerde de Köşekbükü Astım Mağarası yolunda sıcak asfalt çalışması ve kent genelinde 2. kat sıcak asfalt çalışması gerçekleştirirken Anamur Belediyesi Güneybahşiş Mahallesi, Gercebahşiş Mahallesi - Yeni Mahalle Dranaj Yolunda, Köprübaşı - Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi arasında yolda  sıcak asfalt çalışması gerçekleştirirdi.

Anamur Belediyesi ekipleri Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksek Okulu istinat duvar çalışması, Ören, Çarıklar, Ormancık, Akine Mahallelerinde parke yol yapımı ve bozuk parkelerin tamiratı, Bahçelievler parkının parke yol yapımı, İskele mahallesinde Dragon parkı girişinden deniz kısmına kadar olan mesafeye büz döşeme çalışması, şehir içi bozuk olan yollarda rotmiks yama çalışması yapımı, Çaltıbükü dibek mahallesinde bulunan camide lavabo yapımı ile birlikte Anamur genelinde çalışmalar devam ediyor.

Akdeniz Caddesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesin ve Dr. Abdullah Çelik Caddesin Hastane yolunda içme suyu hatları yenileme ve sıcak asfalt altyapı hazırlığı hız kesmeden devam ederken Sağlık Mahallesi 29 Ekim Caddesinde içme suyu hatları yenile ve sıcak asfalt hazırlığı için parke söküm çalışması yapılmakta.

Eklenme Tarihi: 11.07.2017