Duyuru | Kardeş Kentler Parkı’nda İftar Yemeği

Anamur Belediyesi Aydın İnşaat işbirliği ile Kardeş Kentler Parkında iftar yemeği düzenlendi.

Yaklaşık üç bin kişinin katıldığı yemek Anamur Belediyesi din görevlisi Yalçın Şahin’in kuran tilafeti ile başladı.  Yemekte konuşma yapan Başkan Mehmet Türe “Eminiz ki herkesin evinde yiyecek yemeği vardır. Hem de belki buradakinden çok daha lezzetli ama önemli olan bu ortamı paylaşmak, burada birlikte vakit geçirmek. Bizi bu gecelerde yalnız bırakmayan siz misafirlerimize ve bize destek veren işadamlarımıza sponsorlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Söz alan Abdulnasır Aydın ise başta Belediye Başkanı Mehmet Türe olmak üzere, Anamur Belediye personeline ve yemek organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Aydın İnşaat’ın Sahibi Abdulnasır Aydın’a teşekkür plaketi taktim etti.

Gece kuranla dualarla ve misafirlere çay ikramı ile devam etti.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yemek yiyor, yiyecek ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, kalabalık, düğün ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, açık hava

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, kalabalık ve açık hava

Otomatik alternatif metin yok.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, yemek yiyen insanlar, masa, açık hava ve yiyecek

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, kalabalık, masa ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve açık hava