Haber | 2017 YILININ EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.

Türkiye KAMUDER (kamu çalışanları derneği) ‘in  60 kent merkezinde yaptığı saha araştırmalarına göre gerek verilen hizmetler, yapılan projeler, sosyal kültürel faaliyetler bazında  2017 yılının en başarılı belediye başkanı seçildi.

Yaptığı Sosyal, Kültürel ve Fiziki çalışmalar ile 2009 yılında Yılın Belediye Başkanı, 2010 Yılında Çevreci Belediye Başkanı, 2013 yılında Yılın Spor Adamı ve 2013 yılında Yılın Belediye Başkanı seçilen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe 2015 yılında Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Yılın Belediye Başkanı , 2016 Kadın Dostu İşyeri ödülü alırken 2017 yılında ise “ Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne laik görüldü.

Başkan Türe 20 yıllık askerlik mesleğinde ise 45 üstün başarı ödülüne sahiptir.

Başkan Türe’ye  21 Ekim’de Ankara’ da başarı ödülü taktim edilecek.