Haber | ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TÜRE ŞEHİT AİLESİ İLE BİRARAYA GELDİ

Anamur Belediye Başkanı  Mehmet Türe şehit ailesi ile kahvaltı da bir araya geldi.

Anamur Belediye Başkanı  Mehmet Türe’nin  Anamur’a kazandırdığı fiziki projelerden birisi olan “Bahçelievler  Spor Kompleksi Parkı”   geçtiğimiz yaz Anamur Halkının hizmetine  girmişti. İlerleyen süreçte ise Anamur  Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin, Belediye Meclisine, şehidimizin isminin verilmesini sunması  ile Bahçelievler Parkı Şehit İbrahim Armut’un adını aldı.

Başkan Türe Parka Şehidimizin isminin olduğu tabelanın da asılması ile şehidimizin ailesi ile kahvaltıda buluştu.

Parkta düzenlenen kahvaltıya Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe,  Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel,  Şehidimizin  annesi, babası, kardeşleri ve yakın akrabaları katıldı.

Aile sohbeti içerisinde geçen kahvaltı da şehidin çocukluğundan, anılarından bahsedildi.

Kahvaltı sonunda  İçerisinde  voleybol sahası, kaykay rampası, çocuk parkı, spor parkı ve kafeterya kısmını barındıran parkı gezen şehit ailesi Başkan Türe’ye   “şehitlerinin isminin yaşayacağı ı böyle bir projeye imza attığı  ve her daim yanlarında olduğu için” teşekkür ettiler

Program toplu aile fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.