Haber | Anamur Emirşah ve Ören Mahallesi İçme Suyu Açılışı Gerçekleştirildi

Esnaf gezisinin ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Başkanları ile birlikte Emirşah mahallesinde açılışı gerçekleştirilecek Emirşah ve Ören içme su hattının açılışını gerçekleştirdiler.

Emirşah Mahalle Muhtarı Tahsin Kadiroğlu öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanım ve Anamur Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum mahallemizin güzel hizmetlerle her zaman yanımızda olduğunu biliyorum mahalle sakinlerimiz ve sizlerin gayretleri ile içme suyunu köyümüze kazandırdık.

Açılışta Anamur’a Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projeleri Anlatan Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı Anamur için yapılan yatırımlara devamı geleceğini bildirdi. Birçok açılışlara beraber ev sahipliği yapacağız sıcak asfalttan, içme sularına kadar projelerimiz Anamur İlçemize devam edecek.

Konuşmasında Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe bu mübarek ayda güzel hizmetlerle açılışlarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz 2014 öncesi Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla beraber yol ve su sorunu olan köy ve mahalle kalmayacak diye her yerde söyledik.

Her köy her mahalle bu hizmetlerden daima nasibini alıyor Emirşah köyümüzün artezyandan su çıkarılmasında mahalle sakinleri ve muhtarımızın gayretleri ile çıkarıldı. En kısa süre yapımı devam eden yollarımızda bitecek. Öncelikle

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz öncelikle sizlerle beraber Emirşah mahallesinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Derdimiz hizmet sevdamız memleket çıktığımız bu yolda birçok eksiklerle karşılaştım ve ekibimle beraber İlçe Belediye Başkanlarımızın üstün hizmetleri ile engelleri aşıyoruz ve sırasınca açılışlarını yapmaya devam ediyoruz. Emirşah ve Ören içme suyu hattı Mahallemize ve Anamur’umuza hayırlı olsun dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile resmi açılış gerçekleşti.