Haber | Anamur Tenis Kortları Projesi Açıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Başkanları ile birlikte Emirşah içme suyu açılışından sonra Güzelyurt Mahallesinde yapılan Anamur Belediye Meclisince alınan karar ile Burhanettin Kocamaz Tenis Kortları ismi verilen Tenis Kortlarını açılışı gerçekleşti.

Konuşma yapan Başkan Türe; Saygıdeğer Büyükşehir Belediye Başkanım çok değerli misafirlerim Anamur’un tüm her yerinde çok güzel hizmetler yaptık. 2014 ve 2019 kadar içme suyu ve yol olmayan mahalle kalmayacak diye söz verdik geçen ay açılan Kardeş Kentler Parkını açtık ve bu bölgede sıcak asfalt çalışmasını yaptık ve şimdi Tenis Kortları projesini açılışındayız. Hizmetlerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ediyoruz.

Başkan Kocamaz konuşmasında öncelikle böyle bir güzel tesisin açılışında siz değerli misafirlerimize hoş geldiniz diyorum hizmet yapmak ve hizmet vermek güzel bir duygu. Büyükşehir Belediyemizce açacağımız çocuk oyun grubu, fitness gurupları, tenis kortlarından ve kafeterya bulunan bu alanın mahallemize ve Anamur’umuza hayırlı olsun dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ve Anamur Tenis Derneğinin getirdiği tenis raketleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe kısa süreli bir tenis maçı yaptı.