Haber | ANAMURLU ŞEHİDİMİZ HASAN KUŞ’U HAK’A UĞURLADIK

Afrin´ de devam eden Zeytin Dalı Harekatında Anamurlu Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş şehit düştü. Dün akşam saatlerinde şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş´un (33)naşı  Hatay’ da yapılan askeri törenin ardından helikopterle Anamur şehir Stadyumuna getirildi.

Şehidin naşı Anamur Şehir Stadyumundan alınarak Göktaş Mahallesindeki evine götürüldü. Göktaş Mahallesindeki evinde   kuran okundu.

En son olarak Anamur otogar camiinde öğle namazına müteakip resmi tören yapılarak,  Mersin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun  şehidimizin cenaze törenini kıldırdı.

Evli ve bir çocuk babası olan şehidimizin cenaze törenine  Mersin Valisi Ali İhsan Su, Anamur Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taştan, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Geçtiğimiz hafta da Hakkari’de  Kuzey Irak tarafından PKK´lı teröristlerce havan saldırısı sonucu şehit olan 28 yaşındaki sözleşmeli er Halil İbrahim Şık’ ı uğurlayan Anamurluların göz yaşları sel oldu.

Anamur Otogar  Cami önündeki törenin ardından   şehidin naşı Akine Mahallesi Mezarlığına binlerce kişinin katılımı ile defnedildi.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 18 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 10 kişi, kalabalıkGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve kalabalıkGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: dağ, araba, gökyüzü, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, şapka ve açık hava