Haber | Bahçelievler Spor Parkında Açılışa Hazırlık Toplantısı Gerçekleşti

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yarın açılışı yapılacak olan Anamur Belediyesi Bahçelievler Spor Parkı ve Kafesinde ekibi ile birlikte hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.
Başkan Mehmet Türe, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Gürel, Mahmut Kara, Sezai Şimşek, Mehmet Tuğrul, ilgili birim müdürleri ve teknik personeli ile yaptığı açılışa hazırlık toplantısında Bahçelievler Spor Parkında incelemelerde bulundu ve açılış töreni ile ilgili talimatlar verdi.

Başkan Türe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın katılımı ile gerçekleşsek açılışlara tüm Anamur halkını davet etti.
23 ağustos Çarşamba günü saat 13.30’da Çarıklar Mahallesi Atatürk Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesi içme suyu ve sıcak asfalt açılış töreni, saat 14.30’da Akdeniz Caddesi İçme Suyu Hattı açılış töreni, saat 15.30’da Yeni Cumhuriyet Meydanında gönüllü itfaiyecilik sertifika ve römork dağıtımı, üreticiye satış tezgâhı dağıtımı, vidanjör dağıtımı, simit arabası dağıtımı, saat 16.00’da Anamur Belediyesi Spor Merkezi açılışı, saat: 17.30’da Bahçelievler Spor Parkı ve Kafeterya açılışı ve saat 19.00’da Köşekbükü Astım Mağarası açılışı gerçekleşecek.

Eklenme Tarihi: 22.08.2017