Haber | Başkan Türe: “Anamur İçin Omuz Omuz’a Vermemiz Gerekiyor”

İskele Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi Anemonia Hotel arkasında hizmete giren “SEVEN KAHVALTI EVİ & CAFE” işyerinin açılışı gerçekleşti.

Programa Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, İlçe Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan,  Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Anamur Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Türe, Anamur TÜRKAV Başkanı Mehmet Gümüş, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Anamur TÜRKAV Başkanı Mehmet Gümüş tarafından okunan dua ile başlayan açılış programında konuşma gerçekleştiren Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “Umarım bu güzel mekan sizlerin desteği ile hayat bulur.” diyerek Seven Kahvaltı Evi’nin sahipleri Seven Arar ve Muharrem Garip’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Mehmet Türe konuşmasında “Anamur gözde bir kent olma yolunda ama Anamur’u geleceğe taşırken sadece yerel yönetim olarak değil STK’lar, iş adamları, vatandaşlarımız ile omuz omuza vermememiz gerekiyor. Anamur’a sahip çıkmak için buraya sahip çıkmak gerekiyor, her esnafımıza her iş adamımıza her vatandaşımıza sahip çıkmamız gerekiyor gücümüzü birleştirmemiz gerekiyor. Muz’un dışında da alternatifler üreterek istihdam alanları oluşturmamız gerekiyor.” dedi.

Tören açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Ayhan (Reis) Kahvecioğlu ve ekibinin seslendirdiği türküler ve ikramlar ile devam etti.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, şapka ve açık hava