Haber | Başkan Türe Yılın Belediye Başkanı Seçildi

KAMU - DER tarafindan eski ve yeni Milletvekillerinin, Bakanların, Bürokratların, Belediye Başkanlarının, Muhtarların, CNN Türk Haber Spikeri Ahu Özyurt ve çeşitli Basın temsilcilerinin ödül aldığı tören Ankara Gür - Kent Oteli Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törende "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı" ödülünü Anamur Belediye Başkanımız Mehmet Türe aldı. Başkan Türe'ye MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter tarafından plaket taktim edildi.

Plaket taktiminim ardından söz  alan Başkan Türe  “öncelikle ben  KAMUDERİ kutluyorum.  Biz belediye başkanlarına moral olacak, Cansuyu  olacak bu  ödülü bana laik gördükleri için. Tabi bu ödüller tek başına alınmıyor, arkamızda bir ekip çalışması var. Ben buradan ekibimi  kutluyorum. Ve bu ödülü Anamur Halkı ve Ekibim adına alıyorum. “ şeklinde konuştu.

Başkan Türe aynı törende  en başarılı spiker ödülünü alan CNN Türk Haber Spikeri Ahu Özyurt  tören sonrası bir araya gelerek sohbet etti.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 20 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan