Haber | Başkan Türe’den Kocamaz’a Teşekkür

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe her hafta yaptığı mahalle ziyaretlerini bu hafta Çarıklar Mahallesine yaparak gerçekleştirdi.

Çarıklar Mahallesi ziyaretinde Başkan Türe’ye Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit, Anamur MHP Eski İlçe Başkanı Erdal Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Ali Sarıca, Sezai Şimşek ile birlikte eşlik etti.

Vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Mehmet Türe, Çarıklar’a yapılan sıcak asfalt çalışmalarının hayırlı olmasını dilerken Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a Anamur’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Türe: “Her ne kadar biz iş birliği yapsak da makinalarımız, ekiplerimiz aynı olsa da sıcak asfalt çalışması Burhanettin Kocamaz Başkanımızın talimatı ile gerçekleşiyor.”dedi. Başkan Türe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Anamur’da 50 yıllık hizmetleri 2 yıla sığdırdığını ifade ederek: “Şu anda Lale’de, Kükür’de, Sugözün’de hizmetler sürüyor. Kocamaz Başkanımızın özelliği 25 yıllık tecrübesi, siyaset ayrımı yapmaması, haramı helalı gözetmesi, yöre ayrımı yapmaması, biz onun arkasındayız, birlikten güç doğar dolayısı ile biz Büyükşehir ile beraber omuz omuza verdik. Hepimiz millet için, halk için çalışıyoruz.” dedi. Mevcut imkânlarla en iyi hizmetler yapıldığını ifade eden Başkan Türe: “Muhtarın elinde imkân olsa güzel şeyler yapar, bizim elimizde imkân olsa Büyükşehirden fazlasını yaparız. Büyükşehirin imkânı olsa hükümetin elindeki imkânların tamamını kullanarak en iyisini yapar, Çarıklar hak ettiği hizmeti alacak ama her şey sırayla, imkânlar doğrultusunda yapılıyor. Bu hizmetlere sahip çıkacağız.” dedi.

Başkan Türe Çarıklar Mahallesinde vatandaşlar ile yaptığı sohbetin ardından mahalleden ayrıldı.