Haber | BELEDİYEDEN PERSONELİNE İFTAR YEMEĞİ

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe iftar yemeğinde belediye personeli ve aileleri ile iftar yemeğinde buluştu.

Yalçınkayalar Restaurantta düzenlenen yemeğe Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve yaklaşık bin kişi katıldı.

Kuran tilaveti ile başlayan gecede konuşma yapan Başkan Mehmet Türe “Boğazınızdan haram lokma geçmiyorsa, evinize haram bir şey girmiyorsa hiçbir şeyden korkmayın.  Biliyorum aldığınız maaşlar emeğinizin karşılığı değil ama kıt imkanlar ile çok şeyler yapmaya çalışıyoruz ve her şartta yanımda olduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

Gecenin devamında ise cenaze hizmetleri ve masa sandalye ekibi personeline verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi taktim edildi.

Gecenin bir sürprizi ise kör Bilal Lakaplı Belediye Personeli Bilal Yalçın’ın Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye kuranı kerim hediye etmesi oldu.