Haber | İYİKİ VARSIN EREN KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Bu yıl Anamur Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası, Kalınören Spor Kompleksi’nde Kalınören - Anamur Belediye maçı ile başladı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe turnuvanın ismini geçtiğimiz günlerde şehit olan Eren Bülbül'e ithafen “İyiki Varsın Eren Kurumlar Arası Futbol Turnuvası” koyduklarını belirtirken turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi. Turnuva başlama startını veren Anamur Belediyesi Spor işleri Müdürü Onur Atik adına yakışır bir turnuva geçirilmesini temenni ettiğini dile getirdi.

İlk maç geçen yılın şampiyonu Kalınören Mahallesi  Takımı ile Anamur Belediyesi takımı karşılaştı. Yüksek tempolu geçen karşılaşmada Kalınören Takımının 2-1 üstünlüğü ile son buldu. İkinci maçta  ise Belediye Basın takımı ve Kapalı Cezaevi Takımın karşılaştı. Maç da Kapalı Cezaevinin 10-4 üstünlüğü ile sona erdi. Günün son maçını ise Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Anamed hastanesi arasında oynanırken maçı 7-3 Esnaflar kazandı.

Turnuva kapsamında karşılaşmalar haftanın iki günü pazartesi ve Perşembe günleri, Anamur Belediyesi Kalınören Sporkompleksi’nde  kasım ayına kadar devam edecek. Turnuva sonunda ise şampiyon olan takıma kupa taktimi yapılacak.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, gökyüzü, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gökyüzü, ağaç ve açık hava