Haber | ÖĞRETMENLERİMİZİ UNUTMADIK

Anamur Belediyesi   Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü  öğretmenler gününde öğretmenlerimizi unutmadı. Yaptığı her faaliyetle adından söz ettiren Kültür Müdürlüğü bu kez de   bütün okullara, öğretmenlere çiçek dağıttı.

Anamur Belediye Başkanı adına Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel  ve Anamur Belediyesi Kültür Sosyal İşleri Müdürü Fatma Çetinkaya ile birlikte merkez okullarını ziyaret ettiler. Ziyarette Belediye Başkanı   Mehmet Türe’nin selamını ileten ekip aynı zamanda çiçek takdiminde bulundular.

Görüntünün olası içeriği: 19 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve çocuk

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, gülümseyen insanlar, açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, çocuk